Visma Connect lanceert productvideo Visma Sustynex

Begin dit jaar lanceerden we Visma Sustynex. Het eerste cloud native duurzaamheidsrapportage platform met een GRI-taxonomie ter wereld. Deze taxonomie waarborgt hoge gegevenskwaliteit en gevalideerde, betrouwbare, consistente rapportages.

Rapporteren over duurzaamheid wordt steeds belangrijker. De wetgever en bedrijven vragen steeds vaker en steeds specifieker om duurzaamheidsrapportages. En hoewel veel organisaties vooruitgang boeken op het gebied van duurzaamheid. Kunnen ze hun vooruitgang nog niet daadwerkelijk met feiten en cijfers onderbouwen. Visma Sustynex geeft organisaties inzicht voor zichzelf, voor toezichthouders en andere stakeholders.

''Change isn’t easy! You have to comply with legislation, be transparent with your stakeholders and build trust within your organisation.''

IPCC-rapport
Het meest recente IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) rapport toont aan dat dat klimaatverandering sneller gaat, wijder verbreid en ernstiger is dan tot nu toe werd aangenomen. Wij spraken met Meteoroloog Reinier van den Berg over de belangrijkste conclusies uit het rapport. Voor Reinier komt het rapport niet als een donderslag bij heldere hemel maar hij hoopt dat beleidsmakers bij de overheid en in het bedrijfsleven wakker geschud zijn en nu snel handelen.

Visma Sustynex komt precies op het juiste moment, want, zoals Reinier zegt in zijn presentaties, het is al ‘vijf minuten over twaalf’. Daarom lanceren we vandaag, de maandag voor duurzame dinsdag, de Visma Sustynex video die ingaat op precies die onderwerpen waar ook het IPCC rapport aandacht voor vraagt. Bekijk nu onze video hieronder.

Meer weten? Neem contact op