Choose language

Visma Connect bij Blockchain Summerschool in Rotterdam

Op 5 en 12 september organiseren IBM en de Rotterdam Blockchain Community een blockchain summerschool in Rotterdam, getiteld Unfolding Blockchain with Hyperledger Fabric.”

Deze summerschool is een tweedaagse mini-hackathon waarin IBM, de Rotterdam Blockchain Community en een groep enthousiaste ontwikkelaars eigen use-cases maken en blockchainapplicaties bouwen met behulp van Hyperledger Fabric.

Blockchain-Event-RotterdamDe eerste dag van de summerschool wordt vooral gebruikt om ervaring op te doen met Hyperledger, te brainstormen over de use-cases en teams samen te stellen. Tijdens de tweede dag wordt er aan de use-cases en een demo gewerkt.

Visma Connect Blockchain Specialisten bij Blockchain Summerschool

Visma Connect en de Visma Connect blockchain specialisten leveren een actieve bijdrage aan de blockchain community en zijn ook te vinden op de blockchain summerschool. Namens Visma Connect zullen de volgende Blockchain specialisten aanwezig zijn: Ralph Verhelst, Ragesh Shunmugam, Amit Mohabir, Micha Wensveen en Kevin Kerkhoven.

Nieuwsgierig naar de Blockchain Summerschool?

Kom zelf kijken. Meer informatie over de Blockchain Summerschool vind je op de Eventbrite pagina: Unfolding Blockchain with Hyperledger Fabric.

Meer weten? Neem contact op