Visma Addo nieuwkomer in de ondertekenwijzer en Gids Digitaal ondertekenen

Tagged with:

Addo, Digitaal Tekenen, Nieuws

Den Haag / Veenendaal, 1 oktober 2021 - De 2021 editie van de Gids Digitaal Ondertekenen en ondertekenwijzer.nl zijn gisteren gepubliceerd. Eén van de nieuwkomers is dit jaar Visma Addo.

 Visma Addo, de digitale ondertekendienst van Visma, betrad vorig jaar de Nederlandse markt na eerder al marktleider te zijn geworden in Denemarken, Zweden en Finland.

De markt voor digitale handtekeningen groeit jaarlijks met bijna dertig procent en kent een grote dynamiek. IT-advies en innovatiebureau DOCCO, publiceert ieder jaar een uitgebreid onderzoek naar de laatste ontwikkelingen in deze markt. De resultaten van dit onderzoek zijn terug te vinden in de Gids digitaal ondertekenen en sinds dit jaar ook op de website ondertekenwijzer.nl. Het onderzoeksrapport van DOCCO geeft niet alleen een uitgebreid overzicht van de aanbieders van digitale handtekeningen en de functionaliteiten die ze bieden, maar ook uitleg over technische begrippen en verschillende typen handtekeningen. Daarnaast biedt het rapport relevante juridische informatie over digitaal ondertekenen. Op ondertekenwijzer.nl is een handig overzicht te vinden waarin aanbieders op 100 onderdelen met elkaar vergeleken kunnen worden.

Probeer Visma Addo zelf

Wij zijn er trots op om als nieuwkomer in Nederland opgenomen te zijn in de Gids Digitaal Ondertekenen en op de ondertekenwijzer website. Wil je Visma Addo zelf proberen? Ga dan naar Visma Addo en maak een proefaccount aan en ontvang 10 gratis credits.

Over DOCCO

DOCCO levert advies, consultancy en training rondom ICT, procesoptimalisatie en verandermanagement gericht op de accountancymarkt. Een markt die zich door externe ontwikkelingen genoodzaakt ziet effectief en succesvolle interne veranderingen tot stand te brengen, met ICT veelal als aandrijver. http://www.docco.nl

Over Visma Addo

Digitalisering is tot alle aspecten van ons leven doorgedrongen. In het bedrijfsleven zijn we eraan gewend om online te communiceren en zaken te doen. Maar het ondertekenen van overeenkomsten gaat vaak nog met een hoop bureaucratische rompslomp gepaard. Want hoe kun je er zeker van zijn dat een overeenkomst die ondertekend is met een elektronische handtekening dezelfde juridische geldigheid heeft als een op papier ondertekende overeenkomst? Visma Addo biedt een snelle, eenvoudige en veilige manier om documenten digitaal te ondertekenen. www.vismaaddo.nl

Meer weten? Neem contact op

Tagged with:

Addo, Digitaal Tekenen, Nieuws