Visma Connect met partnership voor sustainable accounting in finance naar Toekomst van het Betalingsverkeer

 

Payment providers, challenger banks, cloud banking. Nergens hebben technologische ontwikkelingen zo’n impact gehad als in de financiële sector. Toch is er ook veel hetzelfde gebleven. Al die systemen en nieuwe businessmodellen hebben met elkaar gemeen dat ze betrouwbaar en foutloos moeten zijn. Accountingmethoden, standaarden en verslaglegging zijn in de loop der jaren goed ontwikkeld en breed geaccepteerd.

Nu staat de branche voor de grootste uitdaging ooit: duurzaam worden. Dezelfde betrouwbaarheid en degelijkheid die de branche hanteert als het gaat om financiële en klantadministratie, moeten we nu bereiken als het gaat om niet-financiële verslaglegging. Juist payments specialisten zijn de aangewezen partij om grote hoeveelheden transacties, razendsnel en nauwgezet bij te houden. Dit denken, de technologie en de kennis is precies wat we nodig hebben in sustainability accounting.

Toekomst van het betalingsverkeer

Tijdens het Toekomst van het betalingsverkeer congres op 9 september 2021 aanstaande verzorgt Visma Connect een keynote en een ronde tafel:

Onder de titel “Een partnership voor sustainable accounting in finance” geeft Visma Connect’s Erik Breen een keynote speech.  Tijdens de keynote gaat hij in op de volgende onderwerpen:

  • Samenwerken en kennis delen maakt iedereen groener, sterker en slimmer
  • Accountability reporting. Ook de payments industrie ontkomt niet aan toegenomen rapportage-eisen
  • Beter presteren: duurzaamheidsdata zeggen zoveel meer over een instelling dan alleen financiële data

Ook zijn wij gastheer van een ronde tafel met als onderwerp: “Doe mee aan een duurzame toekomst van  het betalingsverkeer”. Hier  vraagt Erik de deelnemers om mee te denken over dit partnership voor sustainable accounting in finance en vooral ook om met hem mee te doen.

Ben jij er ook bij?

Ben je morgen aanwezig bij Toekomst van het betalingsverkeer? Kom dan naar onze ronde tafel en keynote. Niet in de gelegenheid om te gaan maar wel interesse? Neem dan contact met ons op en praten we snel verder.

Meer weten? Neem contact op