Leer alles over 360-gradendienstverlening tijdens The Integrated Experience van Sdu

Ook in de fiscale adviespraktijk worden Inzichten uit klantdata steeds belangrijker. Klanten vragen om een proactieve 360-gradendienstverlening en een multidisciplinaire benadering waar je verschillende specialismen samenbrengt in één team en zo samenwerkt voor je klant. De moderne adviseur is continu en integraal op de hoogte van alle ontwikkelingen in het bedrijf van de klant én haar volledige keten.

Op 18 november organiseert Sdu “The Integrated experience”. Een interactief event waar meer dan 150 innovatieve adviseurs samen komen voor een dag vol kennisdeling, praktische handvatten en natuurlijk de "Integrated Experience". Denk je dat jouw organisatie klaar is voor 360-gradenadvisering? Kom naar de “Integrated Experience” om het zelf te ontdekken.

Voor wie is The Integrated Experience?

Managing partners, accountants, adviseurs, juristen en IT’ers zijn van harte welkom om ,samen met hun collega’s en teamleden, mee te doen en erbij te zijn.  Persoonlijk of digitaal. Onder veel meer komen de do’s and don’ts om daadwerkelijk met innovatie aan de slag te gaan binnen jouw adviespraktijk aan bod.

Visma Connect op The Integrated Experience

Visma Connect, Visma Pinkweb en Sdu zijn partners in een aantal innovatieve projecten zoals Taxvice. Voor Taxvice levert Visma Connect het XBRL-warehouse. Tijdens “The Integrated Experience" zal Visma Connect’s Steven Schouten samen met Janine Heemskerk van Sdu een sessie verzorgen onder de titel: Managing data in jouw adviespraktijk.

Aanmelden

Meld je aan op de “Integrated Experience” website. Wees Snel want het aantal plaatsen is beperkt.

Meer weten? Neem contact op