Kom naar the integrated experience van Sdu met Visma. Proactief advies voor wie voorop wil lopen

Er is een groot verschil tussen advies en analyse. Bij analyse zie je achteraf wat er gebeurd is, advies vertelt je welke kansen je hebt.

Met Sdu Taxvice zijn adviseurs continu en integraal op de hoogte van alle ontwikkelingen in het bedrijf van de klant én de volledige keten. Taxvice Intelligence geeft fiscalisten de mogelijkheid om écht proactief te werken. Taxvice legt data vast en bundelt ze, zodat ze ook zijn in te zetten als signalering binnen het adviesproces. Met Taxvice Intelligence zijn fiscalisten voorbereid op de toekomst.

Ook in de adviespraktijk worden inzichten uit klantdata steeds belangrijker. Het traditionele advies wordt vervangen door proactief ‘360-gradendienstverlening’. In deze nieuwe adviespraktijk werken adviseurs samen met verschillende collega’s in het belang van de klant.

The Integrated Experience

Is jouw organisatie al klaar om de juiste stappen te maken naar een 360-gradenadviespraktijk?  Zorg dat je samen met Sdu de tijd vooruit bent en kom op donderdag 18 november naar Kanaal 30 in Utrecht. 150 innovatieve adviseurs komen hier samen voor een dag vol kennisdeling, praktische handvatten en natuurlijk de ‘Integrated Experience’.

Meer informatie en inschrijven

Kom ook en maak een digitale reis door de tijd op weg naar 360-gradenadvisering. The Integrated Experience wordt hybride aangeboden. Je kunt ervoor kiezen om de dag op locatie mee te maken of je kunt de livestream volgen.  Op The Integrated Experience website staat meer informatie over dit unieke evenement en vind je alles over tijden, locatie, aanmelden en het programma.

Over Taxvice Intelligence

Taxvice Intelligence is een samenwerking tussen Sdu, Visma Pinkweb en Visma Connect. Sdu levert de fiscale kennis, Visma Connect de technische expertise, AI kennis en het XBRL datawarehouse. Visma Pinkweb levert de Visma CRM Hub waarmee eenvoudig de cliëntgegevens uit het CRM systeem van de klant gesynchroniseerd worden met Sdu Taxvice.

Meer weten? Neem contact op