Visma Connect en Frends brengen Frends integratieplatform naar Nederlandse markt

Den Haag / Espoo 29 juni 2021 - Marktleider in Reporting Technology, Visma Connect en het Finse Integration Platform as a Service provider, Frends gaan het Frends Integratieplatform leveren aan Visma Connect's snel groeiende klantenbestand voor integratiediensten. Het Frends Integratieplatform stelt organisaties in staat om alle API-integraties en procesautomatisering te ontwikkelen, beheren en te beveiligen binnen één krachtig platform.

Frends biedt een lean, low-code visuele interface voor het bouwen, implementeren, beheren en bewaken van alle API-integraties. De integratiespecialisten van Visma Connect bieden full-service ondersteuning en kunnen integratieprocessen in Frends opzetten. Afhankelijk van de behoeften van de klant kunnen zij ook extra integraties onderhouden en ontwikkelen.

De markt voor integratiediensten groeit snel. De meeste applicaties worden tegenwoordig geleverd als Software as a Service (SaaS). SaaS-softwarebedrijven en hun klanten zijn op zoek naar gebruiksvriendelijke en krachtige integraties om efficiëntie te maximaliseren, nieuwe diensten aan te bieden en de waarde van data te benutten. Tegelijkertijd zijn er veel bedrijven die nog steeds gebruik maken van on-premise systemen die baat hebben bij connectiviteit. Een platform als Frends kan in beide situaties moeiteloos worden ingezet.

"Het delen van data is een van de pijlers van de digitale samenleving", zegt Kim Andersen, MD Visma Connect. "Frends biedt een intuïtief, low-code, en zeer krachtig enterprise applicatie-integratieplatform dat veilige en efficiënte API-integraties mogelijk maakt. Precies wat je nodig hebt voor effectieve gegevensoverdracht."

Bedrijven moeten API-strategieën ontwikkelen om relevant te blijven en aan de toenemende verwachtingen van klanten te voldoen. De out-of-the-box componenten van Frends helpen klanten integraties te lanceren met een kortere time-to-market, en is perfect voor bedrijven die:

  • Snel integraties willen uitbrengen en hun concurrentievoordeel willen vergroten
  • integraties met hun IT-systemen willen aanbieden
  • Integraties niet volledig willen uitbesteden, maar op zoek zijn naar een snelle oplossing om het zelf te doen met optionele ondersteuning

"Low-Code integraties blijken zelfs de ervaren integratie specialisten te verbazen door hun flexibiliteit en schaalbaarheid. Daarbovenop komt de prijsstelling van Frends, die transparant en heel schappelijk is," zegt Juha Moisio, VP, Global sales van Frends. "Visma Connect heeft de Frends-expertise al aan verschillende klanten gedemonstreerd."

Visma Connect biedt integratiediensten aan een breed scala van bedrijven en overheden. Deze diensten variëren van consultancy, een toegewijd team dat u helpt bij het beheren van grote roll-outs, tot volledig lifecycle management voor API's en integraties.

Over Frends 

Frends is een low-code integration-platform-as-a-service op .Net stack. Bij ons kunt u al uw API-integraties ontwikkelen, beheren en beveiligen binnen één eenvoudig platform. Lean, low-code, en intuïtief.

Frends iPaaS helpt diverse IT- en software-adviesbureaus bij het uitbreiden van hun oplossingen portfolio en het leveren van extra waarde aan klanten door middel van integraties. Met Frends bent u in staat om hoogwaardige integratie- en automatiseringsoplossingen te leveren bovenop uw IT-diensten, en de ontwikkeling van API's te versnellen.

https://frends.com

Over Visma Connect

In het digitale tijdperk is data de belangrijkste grondstof. Dat betekent ook dat we steeds meer data met elkaar delen, voor allerlei doeleinden. Maar hoe doe je dat op een veilige, snelle en controleerbare manier?

Visma Connect neemt het voortouw. Net zoals energiebedrijven de infrastructuur aanlegden die de industriële revolutie mogelijk maakte, is Visma Connect het nutsbedrijf van de digitale samenleving.

https://www.visma.nl/connect/ 

Meer weten? Neem contact op