Visma Connect aanwezig op pre-event innovation & experience 2022 van de UC Group

Ook dit jaar doet Visma Connect weer mee aan het pre-event voorafgaand aan INEX. Het UC Innovation & Experience event (INEX) is een van de belangrijkste events op de logistieke kalender. Tijdens INEX komen topmensen van logistieke bedrijven bij elkaar om op de hoogte te worden gebracht van baanbrekende supply chain innovaties en de laatste technologie. 

Tijdens het pre-event op 6 september 2022 aanstaande gaan bedrijven speeddaten om kennisduo's te vormen. Deze duo's gaan tijdens INEX op 27 september een gecompliceerde case uitwerken en oplossen met de overige deelnemers. 

Visma Connect’s inbreng op het INEX pre-event is vooral de jarenlange expertise op het gebied van duurzaamheidsrapportages, het verzamelen van duurzaamheidsdata en gegevensuitwisseling.

Ook voor de logistieke sector zijn duurzaamheid en het rapporteren over duurzaamheid belangrijke thema’s want:

  1. EU- wetgeving stelt het vervaardigen van CO2-uitstootrapportages vanaf 2024 verplicht (CSRD)
  2. Steeds meer bedrijven vragen aan hun leveranciers om rapportages over CO2-emissies op te stellen voor hun duurzaamheidsbeleid.
  3. De logistieke sector heeft een groot aandeel in de CO2-uitstoot en heeft vanuit het klimaatakkoord een reductieopgave gekregen. 

Genoeg redenen dus om duurzaamheidsrapportages hoog op de logistieke agenda te zetten. 

Meer weten? 

Wil je meer weten over duurzaamheid in de logistieke sector, heb je een vraag of wil je bijpraten met één van onze collega's. Kom dan vooral zelf ook en spreek ons aan. We staan je graag te woord.

Meer weten over INEX en het INEX pre-event? Kijk dan op de website van de UC Group.

New call-to-action