Doe mee aan Sdu’s lunchwebinar Tax Technology Van datawarehouse tot Artificial Intelligence

Tax Technology speelt een steeds grotere rol in de fiscale adviespraktijk . Er is een grote behoefte aan real-time reporting, proactief adviseren en compliancy.

Bij veel advieskantoren is data verspreid in de organisatie terug te vinden - als het al te vinden is. Informatie is opgeslagen in losse Excelfiles of op de harde schijf van een medewerker. Misschien zit belangrijke kennis zelfs wel alléén in het hoofd van een aantal adviseurs. Een lastige klus om dit  gebundeld en overdraagbaar te krijgen. Maar zodra alle losse informatie samenkomt in één gestructureerd systeem (een datawarehouse), gaat er een wereld open en zet jij een stap richting een toekomstbestendige adviespraktijk.

Op donderdag 10 maart organiseert Sdu het ‘Tax Technology’ webinar. Ook Visma Connect doet mee! Tijdens dit lunchwebinar vertellen Productmanager, Janine Heemskerk en Business Development & Sales Manager Intelligent Automation, Steven Schouten je alles over de basisbegrippen datawarehouse, data science en artificial intelligence. Ook geven ze antwoord op de volgende vragen:

  • Welke soorten data zijn er er?
  • Hoe kan je data voor je laten werken?
  • Waarom is het belangrijk om data te bundelen en wat kan je er dan mee?
  • Hoe compliant en proactief tegelijk te zijn?

Datawarehouse

Ook vertellen janine en Steven meer over data warehouses: 

  • Hoe zet je een datawarehouse op en welke structuur pas je toe?
  • Welke standaarden kan ik gebruiken? Denk aan SBR en XBRL
  • Wat voor technologie heb je ervoor nodig?
  • Wat voor kennis heb je ervoor nodig?
  • Hoe krijg ik mijn data in het datawarehouse?

Artificial Intelligence

Vervolgens zal er tijdens interactieve breakout sessies ingezoomd worden op innovatie en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence en Machine Learning. 

Aan de slag

Tot slot is het belangrijk om ook je organisatie klaar te stomen voor Tax Tech. Waar begin je? Hoe neem je je organisatie mee in deze ontwikkeling? Moet ik mijn organisatie/ business modellen aanpassen? Wat voor kennis heb ik nodig? Zijn mijn mensen hiertoe in staat?

Sprekers

Janine Heemskerk

Het webinar wordt gegeven door Productmanager, Janine Heemskerk. Met haar IT achtergrond en uitgeef ervaring benadert zij innovatie vooral vanuit het optimaal ondersteunen van het werkproces van de klant. Procesverbetering, datamanagement en kennisondersteuning staan daarbij centraal.

Steven Schouten

Naast Janine Heemskerk ‘op het podium’ staat  Steven Schouten, Business Development & Sales Manager Intelligent Automation bij Visma Connect. Hiervoor werkte hij -ook bij Visma Connect -onder meer als Product Lead PSD2 en Business Consultant.

Aanmelden?

Ben je ook zo nieuwsgierig naar deze innovatieve oplossingen? Ook slimmer en sneller werken? Schrijf je dan hier in om deel te nemen.

Meer weten? Neem contact op