Bekijk ons webinar Digitale Handtekening en KYC workflow ineen

Tagged with:

KYC, GDPR, Addo, Nieuws

Voor belangstellenden die het webinar 'Digitale Handtekening en KYC workflow ineen' hebben gemist tijdens Discover Visma, hebben we nu een recording beschikbaar.

Visma Connect was met maar liefst vier webinars een van de hofleveranciers van Discover Visma, hét online event van alle Visma bedrijven in Nederland. Onze Deense collega Lars Nygaard presenteerde ‘Digitale Handtekening en KYC workflow ineen’. Tijdens dit webinar liet hij zien hoe een van de grootste pensioenbedrijven van Denemarken Visma Addo gebruikt bij het stroomlijnen van compliance door digitale handtekeningen en KYC-workflows in één oplossing te combineren.

Deze oplossing is ideaal voor alle banken, verzekeraars en andere financiële instellingen maar ook bedrijven, overheden en zorginstellingen kunnen profiteren van deze oplossing.

Kijk zelf naar het webinar 'Digitale Handtekening en KYC workflow ineen'

Jammer genoeg kunnen we dankzij een technisch probleem de opname van  Discover Visma niet delen. Gelukkig hebben we dit webinar al een keer eerder georganiseerd en opgenomen. Deze opname kan je hier op ieder gewenst moment bekijken. Ook hebben we een blogpost met de meestgestelde vragen over Visma Addo en KYC. (Beide pagina's zijn in het Engels.)

Over Discover Visma

Tijdens Discover Visma maakten 3.200 deelnemers in  50 webinars en online workshops kennis met de bedrijven, diensten en oplossingen van Visma in Nederland.

Meer weten? Neem contact op

Tagged with:

KYC, GDPR, Addo, Nieuws